+31853014366 mintas@mintas.nl

Specerijen

 

Leverancier in specerijen

Specerijen komen uit landen met een warm of tropisch klimaat en kunnen ook uit wortels, zaden, peulen, bloemknoppen of meeldraden bestaan. Ze zijn meestal niet groen van kleur en kunnen er heel verschillend uitzien. Ook hebben ze vaak een pittigere smaak dan kruiden.

Mintas Specialty Foods kan voor de volgende specerijen zowel de distributie als de levering voor u verzorgen:

Chili

Chili kan aangeboden worden in de varianten ‘chili bird eyes’, chili vlokken, -peper, -poeder en de hele variant. Alhoewel het gebruikelijk is om het product in 25 kg zakgoed te verpakken, kan het ook aangeleverd worden in kleinverpakkingen waaronder 5 en 10 kg per zak.

Paprika poeder

Rode zoete paprika poeder zal gebruikelijk in 25 kg zakgoed verpakt worden. Dit kan op aanvraag ook aangeleverd worden in kleinverpakkingen, waaronder 5 en 10 kg per zak.

Peper

De peper van Mintas Specialty Foods is beschikbaar in diverse varianten waaronder zwart heel, gebroken en gemalen, groen heel en wit heel en gemalen. Alhoewel het gebruikelijk is om het product in 25 kg zakgoed te verpakken, kan het ook aangeleverd worden in kleinverpakkingen waaronder 5 en 10 kg per zak.